LÄVISTYSLIIKE
Lävistysten ja lävistyskorujen erikoisliike
Lävistysliike
Ajanvaraus
Lävistykset
Lävistyskorut
Dotwork
Hoito-ohje
Hinnasto
Kuvat
Videot
FB
Twitter
Yhteystiedot
Hygienia
Ikärajat ja muut rajoitukset
Henkilökunta
Ajankohtaista
TARJOUKSET
Ajankohtaista

Olemme tiukentaneet liikkeen desinfiointia entisestään ja kaikki pinnat joihin ollaan kosketuksessa (esim. maksupäätteet, ovien kahvat yms.) desinfioidaan jokaisen asiakkaan välissä. Tämä luonnollisestikin lisää asiakastapahtumien välissä tarvittavaa aikaa ja toivoisimme että varattuihin aikoihin saavutaan mahdollisimman tarkasti. Mielummin hieman myöhässä kuin etuajassa, koska emme tietenkään haluaisi odotuttaa ketään ulkosalla yhtään ylimääräistä.

Kaikki toimenpiteet vaativat toistaiseksi ajan varaamista, myös korujen vaihdot ja ostot. Mikäli tiedät tarkalleen koot yms. etkä tarvitse vaihtoapua, voit tiedustella korujen saatavuutta soittamalla ja hakea korun aukioloaikojen puitteissa. Varauduthan silti odottamaan vuoroasi, mikäli kassatiskillä on muita.

Taataksemme kaikille mahdollisimman reilut turvavälit, palvelemme yksi kerrallaan. Suosittelemme saapumaan yksin, mutta mikäli liikutte porukalla varauduttehan siihen että seuralaiset odottavat liikkeen ulkopuolella. Vaadimme myös kaikilta kasvomaskin käyttöä liikkeen sisätiloissa ja toivomme että tuot oman mukanasi. Mikäli lävistys sijaitsee maskin alla, lasketaan maski vain toimenpiteen ajaksi ja nostetaan takaisin heti sen jälkeen.

Jos tunnet olosi kipeäksi tai olet juuri ollut kipeänä, otathan meihin yhteyttä jotta voimme siirtää aikaasi myöhemmälle. Sama koskee jos sinut on asetettu karanteeniin altistumisen vuoksi. Ajan peruminen ja siirtäminen ovat veloituksettomia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! 

Kiitos että autat meitä toimimaan turvallisesti!

  

Lävistysliike
Ajanvaraus
Lävistykset
Lävistyskorut
Dotwork
Hoito-ohje
Hinnasto
Kuvat
Videot
FB
Twitter